Aangenaam MakelaardijTaxaties

Welkom bij Aangenaam Makelaardij

Op deze wordt de basis van de dienstverlening door Aangenaam Makelaardij uitgelegd

Onze diensten

Snelheid

Binnen 3 werkdagen na de inspectie van de woning wordt een NWWI-gevalideerd taxatierapport geleverd dat door alle in Nederland actieve geldverstrekkers wordt geaccepteerd.

Voorwaarde hiervoor is wel dat alle gevraagde documenten (met name aangaande de Vereniging van Eigenaars) beschikbaar zijn gesteld, deze dienen als bijlage bij het rapport te worden opgenomen.

Deskundigheid

Aangenaam Makelaardij heeft in de loop der jaren al duizenden gevalideerde rapporten uitgebracht. Deze rapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd
Wij hebben zowel particulieren als makelaars, als hypotheekadvieskantoren als opdrachtgever.
Erik Bangert van Aangenaam Makelaardij is gecertificeerd als makelaar bij VastgoedCert en als taxateur bij NRVT en volgt gedurende het jaar enkele dagen (hercertificerings-)educatie.

Gemak

Wij maken het u graag makkelijk, geen ingewikkelde procedures; u vult het aanvraagformulier in, wij nemen contact op om de aanvraag door te nemen. 
Na deze "intake" maken wij een afspraak voor inspectie.
Na de inspectie wordt het rapport uitgewerkt en aan NWWI ter validering aangeboden.
Als het rapport wordt goedgekeurd dan wordt door ons een digitale handtekening geplaatst waarmee het rapport definitief is en per mail aan u wordt verzonden. Hierna volgt nog 1 mail, met de factuur.

Tarief

Omdat iedere woning en iedere situatie anders is kan er niet van tevoren een tarief worden genoemd. Wij hanteren redelijke en marktconforme tarieven.
Na ontvangst van de aanvraag nemen we contact op om het tarief te bespreken.
Omdat we van duidelijkheid houden wordt altijd gewerkt met een all-in tarief waar alle kosten in zijn opgenomen (dus inclusief BTW, NWWI-kosten en kadasterkosten).

Vraag direct een taxatie aan

Vraag direct een taxatie aan

Erik Bangert

taxateur

Nu aanvragen
× Hoe kan ik je helpen?