ALTIJD SPOED

Snelheid

Aangenaam werkt niet met “spoed”taxaties omdat er altijd snel wordt gewerkt. Een afspraak voor inspectie van de woning kan normaal gesproken altijd binnen enkele dagen na de opdrachtverstrekking plaatsvinden.

Na inspectie van de woning en na ontvangst van de benodigde documenten wordt binnen 3 werkdagen een gevalideerd rapport geleverd.

In het uitzonderlijke geval dat dit niet lukt wordt u hierover geïnformeerd.

Omdat wij uitsluitend woningen taxeren zijn we hierin specialist en kunnen we garanderen dat er geen enkel ander belang is bij een opdracht waardoor wij de meest betrouwbare partner voor uw opdracht zijn.

HEEL VEEL ERVARING

Deskundigheid

Aangenaam Makelaardij heeft in de loop der jaren al duizenden gevalideerde rapporten uitgebracht. Deze rapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd

Wij hebben zowel particulieren als makelaars, als hypotheekadvieskantoren als opdrachtgever.

Erik Bangert van Aangenaam Makelaardij is gecertificeerd als makelaar bij VastgoedCert en als taxateur bij NRVT en volgt gedurende het jaar enkele dagen (hercertificerings-)educatie. 

EENVOUDIGE PROCEDURE

Gemak

Wij maken het u graag makkelijk, geen ingewikkelde procedures; u vult het aanvraagformulier in, wij nemen contact op om de aanvraag door te nemen, waarbij wij meteen een afspraak voor de inspectie maken als u al eigenaar van de woning bent. 

In het geval u nog geen eigenaar van de woning bent nemen wij contact op met de eigenaar van de woning of diens makelaar om een afspraak te maken.

Na de inspectie wordt het rapport uitgewerkt en aan NWWI ter validering aangeboden.

Als het rapport wordt goedgekeurd dan wordt door ons een digitale handtekening geplaatst waarmee het rapport definitief is en per mail aan u wordt verzonden. Hierna volgt nog 1 mail, met de factuur.

ALL-IN TARIEF

Kosten

Omdat iedere woning en iedere situatie anders is kan er niet van tevoren een tarief worden genoemd. Na ontvangst van de aanvraag nemen we contact op om het tarief te bespreken.

Omdat we van duidelijkheid houden wordt altijd gewerkt met een all-in tarief waar alle kosten in zijn opgenomen (dus inclusief BTW, NWWI-kosten en kadasterkosten).